Licenţiere de conţinut

Licenţierea de conţinut este un întreg proces de consultare cu clienţii şi de furnizare de soluţii cu privire la ceea ce îşi doresc să obţină prin campaniile de marketing după stabilirea obiectivelor şi publicului ţintă.

Pe baza informaţiilor obţinute de la client construim propuneri şi oferte personalizate ce se pot concretiza într-o campanie de marketing. Prin asocierea cu un brand puternic şi/sau cu o serie de servicii atractive se adăugă un plus de valoare produselor/serviciilor aflate în campanie.

Acest lucru generează automat o diferenţiere clară faţă de alte produse similare şi are ca rezultat creşterea vânzărilor şi fidelizarea clienţilor.

Avem o experienţă vastă în această industrie de marketizare şi am lucrat cu cele mai mari companii din ţară şi din străinătate pentru care am furnizat întotdeauna soluţii optime nevoilor lor.

Asigurăm servicii de licenţiere a drepturilor legale de utilizare pe teritoriul României şi efectuăm demersurile şi înregistrările necesare la toate autorităţile abilitate pentru mărcile sau produsele asociate şi implicate în aceste campanii.

Realizăm pe baza acestora produse personalizate cu specificaţiile agreate de comun acord cu clientul şi asigurându-ne că livrarea se va face la termenul stabilit.