Skip to content

Servicii Multiplicare și servicii complementare

Multiplicare VINIL/CD/DVD/USB

Principalul multiplicator industrial de VINIL-uri, CD-uri şi DVD-uri din România.

Producem şi personalizăm discuri vinil si optice (CD/DVD/Blu-Ray/mini CD) de la tiraje minime de 300 de discuri, la tiraje medii de 3.000-5.000 discuri şi până la tiraje foarte mari de peste 100.000 de discuri. Transferul datelor de pe disc se face prin injectare, procedeu care oferă garanţie a calităţii, originalităţii şi durabilităţii lui.

Garanţia calităţii ireproşabile a produselor si serviciilor noastre este asigurată de sistemul ISO 9001. Respectăm în totalitate cerinţele legale internaţionale cu privire la dreptul de proprietate intelectuală, pe baza cărora se realizează discurile optice

Multiplicarea discurilor se realizează pe maşini industriale de injecţie cu o productivitate de 1000 unităţi/oră. Fiecare disc este verificat printr-un sistem integrat de control al calităţii de ultimă generaţie pentru a se confirma calitatea şi compatibilitatea cu orice aparat de redare, care poartă siglele corespunzătoare (CD-audio, CD-rom, DVD).

Garanţia produsului
Close Overlay

Discurile multiplicate industrial sunt calitativ superioare celor obţinute prin ardere: CD-R/DVD-R. Originalitatea produsului este garantată de suportul multiplicat industrial prin injectare.

Conform practicilor de marketing, CD-ul s-a dovedit a fi cel mai bun instrument de marketing personalizat. Campania de marketing trece, dar mesajul continuă să trăiască.

Dintre mijloacele de promovare, CD-ul se adresează în mod direct clienţilor, fiind perceput de consumatorul final ca având o longevitate şi o valoare mare. CD-ul/DVD-ul este departe de a-şi fi spus ultimul cuvânt în campaniile de promovare!

Servicii complementare

Tu creezi, noi multiplicăm!